Ga naar hoofdinhoud

Samenwerking met Research Manager bij klinisch onderzoek

Onlangs zijn wij een strategische samenwerking aangegaan met Research Manager waarbij hun digitaal onderzoeksplatform voor klinische studies geïntegreerd zal worden met Clinicards. Het doel is om één digitale totaaloplossing voor data-intensief klinisch onderzoek aan te kunnen bieden aan zorginstellingen, CROs, Medtech- en farmaceutische bedrijven.

“Voor klinisch onderzoek zijn patiëntengegevens van cruciaal belang. Steeds meer wordt gebruik gemaakt van ‘Real World Evidence’ ofwel gegevens die patiënten eenvoudig in een thuissituatie, in de ‘echte’ wereld, kunnen bijhouden via hun smartphone”, stelt Erik van der Zijden, CEO van Synappz. “Dit is precies de kracht van ons platform Clinicards. Wij zijn al actief in verschillende klinische onderzoeken, maar zochten nog naar mogelijkheid om de data in een professioneel onderzoeksplatform te kunnen onderbrengen. De integratie met Research Manager was dus een logische stap. ”

“Binnen Research Manager faciliteren wij iedereen in de Life Science sector die met onderzoek te maken heeft. Met ons online onderzoeksplatform bieden wij één centrale plek voor alle services en informatie voor het delen van data. Door de integratie met Clinicards kunnen we onze diensten op een nog hoger niveau tillen door de focus te leggen op eenvoudige verzameling van patiëntendata en het verhogen van de betrokkenheid van patiënten”, aldus Paul Somberg, CEO van Research Manager.

Zowel Synappz als Research Manager zullen zelfstandig blijven opereren maar zullen de samenwerking aangaan daar waar het de meeste waarde toevoegt. Beide bedrijven streven ernaar om klinisch onderzoek significant te verbeteren door het inzetten van hoogwaarde digitale technologieën voor de zorgverlener, onderzoeker en patiënt.

Back To Top