Ga naar hoofdinhoud
Visie

Onze gezondheidszorg zit in de problemen. Het wordt te complex en daardoor te duur. Wij geloven dat mobiele technologieën de gezondheidszorg voor altijd zullen veranderen en dat deze een significante bijdrage kunnen leveren bij de verbetering ervan. Synappz Mobile Health wil daarin een leidende rol spelen.

Bringing healthcare back in the hands of the patient.

We reinvent healthcare by developing mHealth solutions that truly add value for healthcare consumers and professionals.

Onze visie

De oorsprong van Synappz ligt in Life Sciences en business. Het is opgebouwd vanuit een solide basis van ruim 20 jaar ervaring in R&D, humane en veterinaire gezondheidszorg, en de business kant van de farmaceutische industrie. Daarnaast hebben we een haast ontembare passie voor het digitale. We bevinden ons nog steeds in een medische omgeving en begrijpen daardoor de problematiek maar al te goed.

De problematiek van de huidige gezondheidszorg met als speerpunt de stijgende kosten, mag niet onderschat worden. Wij geloven dat mHealth ongekende mogelijkheden biedt om deze kosten beheersbaarder te maken, en de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Voor zowel de patiënt als de zorgprofessional.

Gezondheid is een gedeelde verantwoordelijkheid van alle spelers in op dit gebied. Artsen, patiënten, farmaceutische bedrijven en zorgverzekeraars gaan zich realiseren dat hoogwaardige instrumenten voor ‘self-health management’ eindelijk beschikbaar komen. Synappz Medical Apps heeft alle troeven in hand om hierbij een pro-actieve rol te spelen. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid een leidende rol hierin te nemen.

We horen graag van je

Heb je net als wij een droom, een idee of een visie die verder uitgewerkt of geïmplementeerd dient te worden? Bel ons dan voor een afspraak, je bent van harte welkom in ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch.

Back To Top