Ga naar hoofdinhoud

Clinicards is het digitale zorgplatform voor het monitoren, informeren en coachen van patiënten.
Zorg op afstand was nog nooit zo dichtbij.

Clinicards is het digitale zorgplatform voor het monitoren, informeren en coachen van patiënten.
Zorg op afstand was nog nooit zo dichtbij.

Monitoren

Voor zorg op afstand is monitoren van de patiënt cruciaal. Clinicards beschikt over de technologie om thuismeting eenvoudig en schaalbaar in te zetten. De data zijn direct inzichtelijk voor de zorgverlener in het portaal of EPD. Thuismeting maakt zelfregie voor de patiënt en zorg op afstand mogelijk. 

Informeren

Vanaf het moment van diagnose is het belangrijk de patiënt goed en gedoseerd te informeren. Clinicards maakt het mogelijk om patiënten stapsgewijs en op het juiste moment in het zorgpad te informeren. Relevante, betrouwbare informatie letterlijk in handen van de patiënt.
Altijd en overal.

Coachen

Naast monitoren en informeren is het van belang te patiënt te ondersteunen op weg naar herstel of gezondheid. Clinicards zorgplatform is de digitale coach voor de patiënt in het zorgproces. Gezamelijk doelstellingen formuleren of streefwaarden instellen, een berichtenservice, of videobellen over de data? Dat kan.

Synappz en waardecreatie voor de zorg

Wie de Nederlandse gezondheidszorg aanschouwt, bekruipt misschien het gevoel van ‘overvloed en onbehagen’. Jaarlijks betalen we met elkaar zo’n 95 miljard euro aan gezondheid en welzijn en behoort ons zorgstelsel tot de top van de wereld. Anderzijds realiseren wij ons dat de zorg voor (chronisch) zieken in combinatie met de naderende “zilver-tsunami’ en tekort aan verplegend personeel ons noopt tot structureel andere oplossingen. De zorg digitaal aanbieden en verplaatsen dichterbij de patiënt is daarin een oplossing. De juiste zorg op de juiste plek.
Een digitaal zorgplatform als Clinicards faciliteert dat onder begeleiding van de zorgverlener de patiënt meer zelfregie neemt. Het monitoren, informeren en coachen van de patiënt op afstand draagt bij aan het verbeteren van de (individuele) zorguitkomsten en het verlagen van de zorgkosten. We ontlasten de zorgverlener waardoor ruimte ontstaat om aandacht te besteden aan zaken die echt belangrijk zijn.

Wil je meer weten over digitale zorg?

Wij vertellen je graag meer over Clinicards, onze digitale oplossingen en visie op de toekomst. Neem contact met ons op en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top