Ga naar hoofdinhoud
Synappz Mobile Health

De oorsprong van Synappz ligt in medisch, Life Sciences en business. Het is opgebouwd vanuit een solide basis van ruim 20 jaar ervaring in R&D, humane en veterinaire gezondheidszorg, en de business kant van de farmaceutische industrie. Daarnaast hebben we een haast ontembare passie voor het digitale. We bevinden ons nog steeds in een medische omgeving en begrijpen daardoor de problematiek maar al te goed.

De problematiek van de huidige gezondheidszorg met als speerpunt de stijgende kosten, mag niet onderschat worden. Wij geloven dat mHealth ongekende mogelijkheden biedt om deze kosten beheersbaarder te maken, en de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Voor zowel de patiënt als de borgprofessional.

Gezondheid is een gedeelde verantwoordelijkheid van alle spelers in op dit gebied. Artsen, patiënten, farmaceutische bedrijven en zorgverzekeraars gaan zich realiseren dat hoogwaardige instrumenten voor ‘self-health management’ eindelijk beschikbaar komen. Synappz Mobile Health heeft alle troeven in hand om hierbij een pro-actieve rol te spelen. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid een leidende rol hierin te nemen.

Waar kun je ons voor wakker maken?

Partners of samenwerkende medische instanties

We horen graag van je

Heb je net als wij een droom, een idee of een visie die verder uitgewerkt of geïmplementeerd dient te worden? Bel ons dan voor een afspraak, je bent van harte welkom in ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch.

Back To Top