Ga naar hoofdinhoud
Synappz Mobile Health is ISO-en NEN-gecertificeerd

De gezondheidszorg stelt terecht hoge eisen aan de kwaliteit en informatiebeveiliging van producten en diensten. Het gaat vaak om de uitwisseling van vertrouwelijke (patiënten) informatie, en de behoefte aan privacy en veiligheid voor partijen in de zorg is daarom groot. Mede door onze achtergrond in de gezondheidszorg zetten wij hoog in op kwaliteit en privacy.

Synappz Mobile Health beschikt over de volgende ISO- en NEN-certificeringen:

ISO 27001 (2013)

ISO standaard voor informatiebeveiliging

NEN 7510-1:2017

Norm voor Informatiebeveiliging Management in de Zorg

Bevestiging van transparantie,
veiligheid en kwaliteit

Gabe Mensinga, Business Director en Quality Officer:
“Synappz werkt dagelijks aan uw veiligheid. Met onze hercertificering voor NEN 7510 en ISO 27001 bevestigen wij wederom dat wij kwaliteit en informatie veiligheid hoog in het vaandel hebben. Sinds 2015 zijn kwaliteitsprocessen al diep geworteld in onze organisatie en stellen ons in staat om hoogwaardige producten te maken voor de zorgsector”. 

Door te voldoen aan deze hoge standaarden omtrent kwaliteit en privacy binnen het medisch domein geven wij een kwaliteitsbewijs af binnen de sector.

We horen graag van je

Wil je meer weten over ons avontuur op het gebied van NEN- en ISO-certificering, of wil je een kopie ontvangen van onze certificaten, neem dan gerust contact met ons op.

Back To Top