Ga naar hoofdinhoud

Head of Development Wouter van den Broek te gast als spreker op React Native EU Conference 2019 in Polen

Afgelopen week was onze Head of Development Wouter van den Broek te gast als spreker op React Native EU Conference 2019 in Polen.

Een indrukwekkende locatie in Wroclaw met een aanwezigheid van meer dan 400 Top of Class developers. Twee dagen lang spraken deze heren en enkele dames – jawel development is nog hoofdzakelijk een mannenwereld 😉 -, met elkaar over ontwikkelingen in React Native en toekomstige toepassingen waaronder Healthcare; “the place to be” dus…

‘Onze Wouter‘ werd deze dagen omringd met devs van bijvoorbeeld Microsoft, Facebook, Sony, AWS en Skype etc. Veel daarvan waren geïnteresseerd in zijn presentatie ‘Giving voice an Action in React Native’.

Meer dan 60% van mobiele gebruikers gebruikt al spraaktechnieken (Siri etc) en Wouter sprak hoofdzakelijk over de spraakmogelijkheden die React Native kan bieden in Healthcare en specifiek ons eigen Clinicards platform. Denk aan de mogelijkheid om spraak te gebruiken om gezondheidsgegevens in te voeren (bijvoorbeeld bloeddrukmetingen) of acties af te lezen uit spraak ( ‘Open mijn gegevens over bloeddruk’) etc. Allerlei mogelijkheden dus om de gebruiksvriendelijkheid van mobile voor verschillende patiëntgroepen verder te verbeteren, denk aan de mensen met een lage SES of laaggeletterden.

De overall conclusie van de conferentie is dat React Native echt volwassen aan het worden is, geen monopolie meer is van één partij, en de mogelijkheden al heel divers zijn, maar zeker ook niet maximaal worden benut.

Voor meer informatie over ons team en onze expertise, zie onze website: www.synappz.nl/synappz/team-synappz/

Back To Top