Ga naar hoofdinhoud

Save the date | Informatiebijeenkomst ZorgPunt: De neonatale zorg na 1 jaar dichterbij?

Dinsdag 16 Oktober 2018 organiseert Amsterdam UMC samen met Synappz en Pragus de informatie & demo bijeenkomst ZorgPunt – De neonatale zorg na 1 jaar dichterbij?

ZorgPunt is een digitaal platform speciaal ontwikkeld om ouders van pasgeborenen op de afdeling neonatologie te voorzien van deskundige en praktische informatie, en verder te betrekken bij de zorg en ontwikkeling van hun kind.

Het is alweer 1 jaar geleden dat ZorgPunt in Amsterdam UMC is gestart. Op veler verzoek willen wij onze ervaringen met andere neonatologie afdelingen tijdens deze bijeenkomst delen.

Sprekers zijn onder meer de initiatiefnemers en bedenkers van ZorgPunt Anita Zijp en Nathali Nienhuis-Schiedon. Zij zullen niet alleen een demo geven, maar ze vertellen ook wat het gebruik betekent in de dagelijkse praktijk. Daarnaast zullen we aangeven waarom Amsterdam UMC voor een oplossing als ZorgPunt heeft gekozen en hoe het past in hun visie en beleid.
Uiteraard zijn er ook diverse ouders aanwezig, en is er volop ruimte om vragen te stellen.

De bijeenkomst start om 13.30u en zal plaatsvinden in Amsterdam UMC, locatie AMC. Inloop is vanaf 12.45u met een broodje.

Aanmelden
De informatiebijeenkomst is vooral bedoeld voor kinderartsen, neonatologen, teamleiders neonatologie, neonatologieverpleegkundigen en innovatiemanagers. Ben je geïnteresseerd dan kun je je alvast aanmelden via de website www.zorgpunt.info
Stuur de aankondiging gerust door naar andere mogelijk geïnteresseerde collega’s.

Heb je vragen over deze bijeenkomst of over ZorgPunt? Stuur dan even een bericht naar info@zorgpunt.info

Back To Top