Ga naar hoofdinhoud
Leer de toekomst van digitale gezondheidszorg.

mHealth, of Mobile Health, waarbij digitale tools ingezet worden om de zorg te verbeteren is een ontwikkeling die niet te stoppen is. Dat digitale technologie disruptief kan zijn in een specifieke markt is reeds meerdere malen aangetoond. Maar ontwikkelingen in technologie gaan ook snel, zelfs exponentieel, en het merendeel van de stakeholders in het zorgproces hebben moeite om dit bij te houden.

Synappz Mobile Health heeft jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van mHeath ontwikkeling en implementatie, en wil deze graag delen. Met onze mHeath Academy kunnen geïnteresseerden in een veilige setting alles leren over mobile health. De Academy is modulair opgebouwd op basis van ons Mobile Health Design Canvas en kunnen naar eigen wens ingedeeld worden. U zorgt voor de vragen, wij voor de invulling.

De mHealth Academy is gebaseerd op het
Mobile Health Design Canvas.

Act

De wijze waarop een organisatie op een ethisch juiste wijze omgaat met digitale zorg vormt de basis van het Canvas.

Trust

De juiste organisatorische én technologische aspecten vergroten het vertrouwen in een mobile health ontwikkelaar. Zo is NEN7510 en ISO27001 de basis waaraan deze moet voldoen.

Believe

In hoeverre is een mobile health applicatie daadwerkelijk in staat om waarde te creëren? Gebruikers moeten intrinsiek geloven dat er een daadwerkelijk probleem opgepakt wordt.

Feel

Wat voor gevoel krijg ik bij het gebruik van de toepassing, is er nagedacht over mijn probleem en hoe makkelijk is de toepassing in het gebruik?

Connect

In een perfecte wereld spreekt iedereen dezelfde taal. Helaas is dat in de zorg wel anders. Interoperabiliteit staat hoog op de agenda van vele partijen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Do

Het ontwikkelen is één, het duurzaam implementeren van mobile health is een heel ander verhaal. Het verdienmodel binnen zorg is slechts in zeer beperkte mate beschikbaar voor innovatie. Hoe hiermee om te gaan?

Wilt u meer weten over onze mHealth Academy
en ons Mobile Health Design Canvas?

De Synappz Mobile Health Academy staat ter beschikking voor iedereen die via de eigen organisatie dit wil organiseren. Vaste klanten van Synappz kunnen er zelfs gratis gebruik van maken *)

*) Vraag uw Synappz contactpersoon voor de voorwaarden.

Back To Top