Ga naar hoofdinhoud

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar:

Software Engineer/Mobile Developer

Synappz is op zoek naar Software Engineers/Mobile Developers die samen met een gepassioneerd team de zorg de noodzakelijke innovatieve impuls gaat geven.

Synappz heeft een leidende positie in de Nederlandse markt op het gebied van digital health en is toegewijd aan het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige en innovatieve digitale toepassingen in de zorg. Wij geloven dat de toekomst van de digitale gezondheidszorg in de palm van een hand past, en willen bijdragen aan de realisatie ervan.

Wat moet je doen?

Als Software Engineer/Mobile Developer ben je verantwoordelijk voor de technische realisatie van de digital health producten voor onze partners en klanten in de gezondheidszorg. Omdat gezondheid niet gebonden is aan grenzen zijn onze producten vaak internationaal georiënteerd. Samen met sales en marketing en productmanagement werk je aan de technische en functionele eisen samen die vertaald worden in producteigenschappen. Je bent een top of the crop software engineer en wil alles weten van de wereld van mobile – of je weet dat je dit in je hebt – en je bent in staat dit te vertalen naar kansen voor onze producten.

Je werkt nauw samen met Design en Productmanagement om pixel-perfecte digitale producten (apps, web) op te leveren binnen budget, tijd en onze hoge kwaliteitsstandaarden. Je voelt je verantwoordelijk voor je producten en hebt een hoge mate van zelfstandigheid binnen het team waarin je werkt. Onze oplossingen worden gebruikt in een medische omgeving en dragen bij aan de gezondheid van patiënten. Synappz is NEN7510, ISO9001 en 27001 gecertificeerd, dus een strikte focus op veiligheid en privacy is dus onontbeerlijk.

Wat verwachten we van je?

 • Software ontwikkeling. Mobile app development (native iOS en/of Android, React Native of soortgelijk). Back-end software engineering met PHP, SQL of Java. Full stack, als het even kan. Soort schaap met die 5 poten.
 • Ervaring. Met het Apple en Google ecosysteem van APIs en SDKs.
 • Verantwoordelijkheid. Voor je eigen proces, van begin tot eind. Zelf-motiverend om nieuwe technologieën te leren en toe te passen.
 • Input. Meewerken aan de functionele eisen opgesteld door sales of business development.
 • Documentatie. De code die je geschreven hebt zodat anderen er ook mee overweg kunnen.
 • Administratie. Bijhouden van je gewerkte uren aan de projecten.
 • Samenwerken in de cloud. Kennis van de gebruikelijke developersplatformen (Git, Slack, etc)
 • Internationaal. Een gedegen kennis van Engels in woord en schrift.
 • Innovatie. Altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, en meedenken deze (op een realistische wijze) toepasbaar te maken.

Wie ben je?

 • Man of vrouw, software-geek
 • Bachelor of Master Degree in Computer Science/IT of gelijkwaardig
 • Tenminste 3 jaar werkervaring in software engineering
 • Ervaring met mobile app development is een pre en buitengewone interesse erin is noodzaak
 • Toegewijd. Wij leggen de lat hoog, zowel in de klantervaring als de technologie. Moet je wel tegen kunnen.

Wat bieden wij je?

Het maakt ons niets uit of je nu op zoek bent naar een dienstverband of freelance-opdracht. Als je zo goed bent als je zegt zijn er legio opties om samen te werken. We vinden het echter wel belangrijk dat je deel uitmaakt van het team, dus een fysieke aanwezigheid in Nederland wordt op prijs gesteld. Wij hebben een no-nonsense, startup cultuur waarbij flexibiliteit, hard werken en leren hoog in het vaandel staan. Dat betekent ook dat je je werk zelf kan indelen (coderen schijnt vaak ’s nachts het beste te gaan) zolang de kwaliteit en doorlooptijd van projecten in acht gehouden worden.

Synappz is een jong bedrijf en gevestigd in de Gelderse Health Valley. Je komt te werken in een gepassioneerd team dat met veel plezier bouwt aan de toekomst van de digitale gezondheidszorg, in een organisatie met ambitieuze groeiplannen, internationale klanten zoals bijvoorbeeld het AUMC, OLVG, UMCG en Nutricia Medical Nutrition, en meerdere innovatieve projecten in de pijplijn zoals Clinicards (zie https://vimeo.com/257850782).

Professioneel zijn, vakinhoudelijke kennis hebben, verwachtingen overtreffen en gewoon ‘doen’ zijn onze kernwaarden.

De gezondheidszorg met mobile veranderen vereist een lange adem, ijzeren discipline en geloof in het team en de producten, maar vooral in jezelf.

Geloof jij in jezelf?

Neem contact op met Erik van der Zijden, CEO Synappz op 06 109 301 40, een mail naar syntalent at synappz.nl, of via het contactformulier van onze site hier.

We horen graag van je

Wil je meer weten over het maken van Mobile Health toepassingen? We nemen altijd de tijd om ons
proces verder toe te lichten. Neem gerust contact met ons op.

Back To Top