Ga naar hoofdinhoud

Team

Veel bedrijven maken apps. Maar Mobile Health is een vak apart. Samen met de zorgprofessionals en patiënten de juiste mobiele oplossingen bedenken, ontwikkelen en implementeren is op z’n minst een flinke uitdaging. Met een stevige ervaring in beide werelden weten we waar we het over hebben.

Werkwijze

Een goede Mobile Health toepassing vereist een goed doordacht proces. Het is dan ook veel meer dan alleen programmeren. Het moet de verwachtingen van de gebruiker overtreffen, veilig en gevalideerd zijn, en wellicht CE-gecertifceerd worden. Wij hebben daar zo onze ideeën over.

Visie

Wij geloven dat mHealth de gezondheidszorg voor altijd zal veranderen, niet in de laatste plaats door de patiënt meer inzicht te geven wat er gebeurt in het eigen lichaam en dit inzicht te gebruiken voor het verbeteren van de zorg. Synappz wil daarin een leidende rol spelen.

Portfolio

Wij zijn bevoorrecht te kunnen werken aan fantastische projecten met geweldige klanten. Elke Mobile Health toepassing is met passie bedacht en met zorg ontwikkeld. Er liggen nog zoveel kansen waar mHealth een rol kan spelen. Verdient uw medische app ook een plaats?

It’s the teamwork that makes the dream work

Onze ambitie is groot. Elke dag staat ons team klaar om dit te realiseren.

We horen graag van je

Heb je net als wij een droom, een idee of een visie die je verder wilt uitwerken of implementeren? Bel ons dan voor een afspraak. Je bent van harte welkom in ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch.

Back To Top