skip to Main Content

Vacture: Quality Officer

Synappz is op zoek naar Quality Officer die ons team per direct zou kunnen komen versterken.

Synappz heeft een leidende positie in de Nederlandse markt op het gebied van digital health en is toegewijd aan het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige en innovatieve digitale toepassingen in de zorg. Wij geloven dat de toekomst van de digitale gezondheidszorg in de palm van een hand past, en willen bijdragen aan de realisatie ervan.

Wat ga je doen?

Het e-health landschap veranderd snel en zullen e-therapieën een steeds belangrijkere rol krijgen binnen het zorgproces. Een van die veranderingen is dat per mei 2020 de nieuwe EU-MDR (Europese Verordening voor Medisch Hulpmiddelen) nageleefd zal moeten worden. Dit gaat ervoor zorgen dat e-therapieën beter gereguleerd kunnen en zullen worden maar het zal tegelijkertijd ook een grote impact hebben op de bedrijfsvoering bij de fabrikanten van die e-therapieën. Ook Synappz heeft zich volledige toegelegd om te gaan voldoen aan deze nieuwe regelgeving. Dit houdt onder ander in dat ons kwaliteitsmanagement systeem zal worden aangepast om te voldoen aan de ISO 13485:2016 standaard.

De Quality Officer zal samen met de Director Operations & Quality ervoor zorgdragen dat het huidige kwaliteitsmanagement systeem nauwkeurig wordt onderhouden. Daarnaast zal de Quality Officer nauw worden betrokken bij de ontwikkeling van ons nieuwe kwaliteitsmanagement systeem die de ISO 13485 standaarden moet gaan borgen.

Onze oplossingen worden gebruikt in een medische omgeving en dragen bij aan de gezondheid van patiënten. Synappz is NEN 7510 en ISO 27001 gecertificeerd, dus een strikte focus op veiligheid en privacy is dus onontbeerlijk.

Wat vragen we van je?

  • Kennis van EU-MDR, ISO 13485, NEN 7510 en ISO 27001
  • Bij voorkeur enkele jaren werkervaring in de medische hulpmiddelen Ervaring met software is een pré
  • HBO of Universitair denkniveau
  • Agile manier van denken.

Wie ben je?

  • Dynamisch: Synappz is een relatief dynamisch klein bedrijf waarbij snel wordt geschakeld en bureaucratie tot een minimum wordt beperkt. Jij bent flexibel en vindt het heerlijk om mee te schakelen naar de hoogste versnelling.
  • Initiatiefvol: Als Quality Officer bij een scale-up is het erg belangrijk niet alleen uit te voeren wat je wordt opgedragen. Het is nog veel belangrijker om mee te denken en het initiatief te nemen.
  • Leergierig: Het grote voordeel van werken bij een klein bedrijf met ambitieuze groeiplannen is dat je mee kan groeien in de organisatie zolang je maar blijft leren.
  • Rotsvast: Als medewerker van een scale-up zal je soms uit je comfort-zone worden getrokken. Dit kan zijn door bijvoorbeeld tijdsdruk of dat je moet bijspringen op andere aandachtsgebieden. Jij bent die rotsvaste vrouw of man waarop we altijd kunnen rekenen
  • Doelgericht: Jij weet wat er van je verwacht wordt en je zult er alles aan doen om jouw persoonlijke en teamdoelstellingen binnen te halen.

Wat bieden wij je?

Het maakt ons niets uit of je nu op zoek bent naar een dienstverband of freelance-opdracht. Als je zo goed bent als je zegt zijn er legio opties om samen te werken. We vinden het echter wel belangrijk dat je deel uitmaakt van het team, dus een fysieke aanwezigheid in Nederland wordt op prijs gesteld. Wij hebben een no-nonsense, startup cultuur waarbij flexibiliteit, hard werken en leren hoog in het vaandel staan. Dat betekent ook dat je je werk zelf kan indelen zolang de kwaliteit en doorlooptijd van het werk in acht gehouden worden.

Synappz is een jong bedrijf, opgericht in 2012 en gevestigd in Brabant (Den Bosch). Je komt te werken in een cool kantoor met fitnessruimte met een gepassioneerd team dat met veel plezier bouwt aan de toekomst van de digitale gezondheidszorg, in een organisatie met ambitieuze groeiplannen, internationale klanten zoals bijvoorbeeld het AUMC, OLVG, UMCG en Nutricia Medical Nutrition. Bovenal hebben wij ons unieke platform ‘Clinicards’ waarmee wij vertegenwoordigd zijn in onder andere de geboortezorg, oncologie, revalidatie en vele andere domeinen.

Professioneel zijn, vakinhoudelijke kennis hebben, verwachtingen overtreffen en gewoon ‘doen’ zijn onze kernwaarden.
De gezondheidszorg met mobile veranderen vereist een lange adem, ijzeren discipline en geloof in het team en de producten, maar vooral in jezelf.

Geloof jij in jezelf?

Neem voor vragen contact op met Gabe Mensinga, Director Operations & Quality. Dit kan telefonisch (06-52 785 185) of per mail (gabe@synappz.nl).
Solliciteren met motivatiebrief en CV kan per mail naar syntalent@synappz.nl of via LinkedIn.

PLEASE NOTE: Although we welcome any nationality, applicants living abroad do not need to apply. We are looking for people nearby our headquarters.

Back To Top