skip to Main Content

Vacture: Sales Growth Manager

“From bricks to clicks in Healthcare”

Synappz Mobile Health gelooft dat de toekomst van de gezondheidszorg in belangrijke mate digitaal is. Onze toepassingen voegen aantoonbare waarde toe om de zorg beter en betaalbaar te maken. Het bedenken, ontwikkelen en vermarkten van digitale oplossingen doen we samen met zorgpartners in het hele land.

Wij zijn daarom op zoek naar een professionele Sales Growth Manager die samen met ons de zorg een innovatieve impuls gaat geven.

Wat ga je doen?

Als Sales Growth Manager draag je bij aan de groei van ons bedrijf omdat je je verantwoordelijk voelt voor de realisatie van onze commerciële doelstellingen. Samen met de Head of Commercial Affairs, en Customer Success Manager werk je voor jouw regio een gedegen plan uit. Je bent in staat dit plan gestructureerd om te zetten in meetbare resultaten als klanttevredenheid en omzet. Je doorloopt daarvoor met jouw klanten verschillende stadia van acquisitie, activatie, behoud en reactivatie. Je bent meer buiten dan binnen, op zoek naar nieuwe kansen, en krijgt daarbij veel ruimte voor eigen initiatief. 

De kern van onze oplossingen ligt in ons (mobiele) platform Clinicards. Daarmee ga je binnen jouw regio aan de slag in oa. geboortezorg, oncologie, revalidatie, maar ook in andere domeinen. Samen met de klant zoek je naar digitale oplossingen met Clinicards die waarde toevoegen aan de zorg. Je stelt daarvoor passende technische en commerciële voorstellen op. Met de projectmanager onderhoud je nauw contact over de planning en voortgang van jouw projecten. Je volgt ontwikkelingen in de markt en vertaalt deze binnen de organisatie voor verdere product en dienstontwikkeling. Voor één van de domeinen word je het primaire commerciële aanspreekpunt voor de hele organisatie. 

Je rapporteert rechtstreeks aan de Head of Commercial Affairs.

Wat vragen wij van je:

  • Je bent afgestudeerd Bachelor of Master in commerciële economie of gelijkwaardig, en hebt bijvoorkeur al enkele jaren werkervaring.
  • Je hebt een sterke, aantoonbare affiniteit met de zorg en digitale technologie. Je bent overtuigd dat goede zorg niet zonder digitale innovatie kan.
  • Je kan gestructureerd klanten (ziekenhuizen, zorginstellingen, farma) vinden, binden en boeien.
  • Je bent woonachtig in Nederland en beheerst naast Nederlands ook Engels in woord en geschrift.
  • Heb je al enige verkoopervaring in de medische industrie en/of ervaring in geboortezorg, oncologie of revalidatie dan is dat zeker een plus.

Wie ben jij?

  • Ondernemend. Je bent energiek, nieuwsgierig, neemt initiatief en bent communicatief sterk. Met weinig middelen weet je veel te bereiken. Je hebt een onbedwingbare behoefte een deal te sluiten. 
  • Klantgericht. Je bent toegankelijk, vertrouwenwekkend en professioneel. Je bent klantgericht, maar niet klantgedreven. Je streeft naar fans in plaats van klanten.
  • Organisatie-sensitief. Je bent doortastend en kunt collega’s en de verschillende stakeholders in de zorg enthousiasmeren, overtuigen en meenemen in het besluitvormingsproces.
  • Dynamisch: Synappz is een relatief klein bedrijf waarbij snel wordt geschakeld en bureaucratie tot een minimum wordt beperkt. Jij bent flexibel, kan (onder druk) goed samenwerken en vindt het heerlijk om mee te schakelen naar de hoogste versnelling.
  • Analytisch. Je bent in staat situaties snel te doorgronden, (lange termijn) consequenties te overzien en daarvoor oplossingen te bedenken.

Wat bieden wij je?

Synappz is een jong, dynamisch bedrijf met ambitieuze groeiplannen opgericht in 2012 en gevestigd in Den Bosch. Je komt te werken in een gepassioneerd team dat vastberaden en met veel plezier bouwt aan de toekomst van de digitale gezondheidszorg. Wij hebben een scaleUp mentaliteit waarbij onderzoeken, flexibiliteit, hard werken, en leren hoog in het vaandel staan. Je krijgt veel vrijheid om je eigen agenda in te delen. Met veel ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra en een uniek product als Clinicards hoef je je geen moment te vervelen. 

Professioneel zijn, vakinhoudelijke kennis hebben, verwachtingen overtreffen en gewoon ‘doen’ zijn onze kernwaarden.

De gezondheidszorg met ‘digital’ verbeteren vereist een lange adem, ijzeren discipline en geloof in het team en de producten, maar vooral in jezelf.

Geloof jij in jezelf? 

Neem voor vragen contact op met Roland van der Vliet, Head of Commercial Affairs. Dit kan telefonisch (06-41748104) of per mail (roland@synappz.nl).  Solliciteren met motivatiebrief en CV kan per mail naar syntalent@synappz.nl of via Linkedin.

Back To Top