skip to Main Content

Vacature: Developer – Mobile (React Native)

Synappz is op zoek naar Mobile Developers met affiniteit met React Native die samen met een gepassioneerd team de zorg de noodzakelijke innovatieve impuls gaat geven.

Synappz heeft een leidende positie in de Nederlandse markt op het gebied van digital health en is toegewijd aan het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige en innovatieve digitale toepassingen in de zorg. Wij geloven dat de toekomst van de digitale gezondheidszorg in de palm van een hand past, en willen bijdragen aan de realisatie ervan.

Wat ga je doen?

Als Software Engineer/Mobile Developer ben je verantwoordelijk voor de technische realisatie van de digital health producten voor onze partners en klanten in de gezondheidszorg. Omdat gezondheid niet gebonden is aan grenzen zijn onze producten vaak internationaal georiënteerd. Samen met sales en marketing en productmanagement werk je aan de technische en functionele eisen samen die vertaald worden in producteigenschappen. Je bent een top of the crop software engineer en wil alles weten van de wereld van mobile – of je weet dat je dit in je hebt – en je bent in staat dit te vertalen naar kansen voor onze producten.

Je werkt nauw samen met Design en Productmanagement om pixel-perfecte digitale producten (apps, web) op te leveren binnen budget, tijd en onze hoge kwaliteitsstandaarden. Je voelt je verantwoordelijk voor je producten en hebt een hoge mate van zelfstandigheid binnen het team waarin je werkt. Onze oplossingen worden gebruikt in een medische omgeving en dragen bij aan de gezondheid van patiënten. Synappz is NEN7510 en 27001 gecertificeerd, dus een strikte focus op veiligheid en privacy is dus onontbeerlijk. .

Wat vragen we van je?

 • Software ontwikkeling. Mobile app development (React Native of bereid dit te leren) met uitstapjes naar iOS of Android; app is gekoppeld aan AWS dus AWS kennis is een pre.
 • Ervaring. Met de Apple en Google ecosystemen en deze over te brengen naar React Native (APIs en SDKs)
 • Verantwoordelijkheid. Voor je eigen proces, van begin tot eind. Zelf-motiverend om nieuwe technologieën te leren en toe te passen.
 • Input. Meewerken aan de functionele eisen opgesteld door sales of business development.
 • Documentatie. De code die je geschreven hebt zodat anderen er ook mee overweg kunnen.
 • Administratie. Bijhouden van je gewerkte uren aan de projecten.
 • Samenwerken in de cloud. Kennis van de gebruikelijke developersplatformen (Git, Slack, Jira, etc)
 • Internationaal. Een gedegen kennis van Engels in woord en schrift.

Wie ben je?

 • Man of vrouw, software-geek
 • Bachelor of Master Degree in Computer Science/IT of gelijkwaardig
 • Tenminste 3 jaar werkervaring in mobile development
 • Ervaring met react (native) is een pre en buitengewone interesse erin is noodzaak
 • Toegewijd. Wij leggen de lat hoog, zowel in de klantervaring, oplevering als de technologie. Moet je wel tegen kunnen.

Wat bieden wij je?

Het maakt ons niets uit of je nu op zoek bent naar een dienstverband of freelance-opdracht. Als je zo goed bent als je zegt zijn er legio opties om samen te werken. We vinden het echter wel belangrijk dat je deel uitmaakt van het team, dus een fysieke aanwezigheid in Nederland wordt op prijs gesteld. Wij hebben een no-nonsense, startup cultuur waarbij flexibiliteit, hard werken en leren hoog in het vaandel staan. Dat betekent ook dat je je werk zelf kan indelen (coderen schijnt vaak ’s nachts het beste te gaan) zolang de kwaliteit en doorlooptijd van projecten in acht gehouden worden.

Synappz is een jong bedrijf, opgericht in 2012 en gevestigd in Brabant (Den Bosch). Je komt te werken in een cool kantoor met fitnessruimte (hoewel we daar nog nooit een developer gespot hebben ;-)) met een gepassioneerd team dat met veel plezier bouwt aan de toekomst van de digitale gezondheidszorg, in een organisatie met ambitieuze groeiplannen, internationale klanten zoals bijvoorbeeld het AUMC, OLVG, UMCG en Nutricia Medical Nutrition, en meerdere innovatieve projecten in de pijplijn zoals Clinicards (zie https://vimeo.com/257850782).

Professioneel zijn, vakinhoudelijke kennis hebben, verwachtingen overtreffen en gewoon ‘doen’ zijn onze kernwaarden.
De gezondheidszorg met mobile veranderen vereist een lange adem, ijzeren discipline en geloof in het team en de producten, maar vooral in jezelf.

Geloof jij in jezelf?

Voor inhoudelijke vragen over de functie neem contact op met Wouter van den Broek, Director Software Development Synappz op 06 – 31 93 68 20 Solliciteren kan middels het sturen van CV en motivatiebrief naar
syntalent@synappz.nl of reageer via deze LinkedIn pagina.

PLEASE NOTE: Although we welcome any nationality, applicants living abroad do not need to apply. We are looking for people nearby our headquarters.

Back To Top