Regelmatig spreken wij op congressen over gebruik van mobiele technologie in de zorg.

9 maart 2017 – Health Valley Event

Op 9 maart vindt het Health Valley Event 2017 plaats met als onderwerp Patient Driven Technology. Er worden dit jaar meer dan 1200 deelnemers verwacht. Om 09.00u start de  interactieve sessie onder leiding van Maarten den Braber over eHealth & Data. Erik zal ingaan op de laatste m-Health ontwikkelingen en met name de toegevoegde waarde van Patient Generated Health Data.

Uiteraard kun je ons tijdens het HVE ook vinden met een stand op de beursvloer (naast de trap) waar we je graag meer vertellen over Clinicards.

Lees meer

14-16 maart 2017 – Zorg & ICT

Van 14-16 maart vindt de Zorg & ICT beurs plaats in de Jaarbeurs. Dit jaar is het centraal thema “De patiënt als partner”. Met vorig jaar bijna 10000 bezoekers is het een enorme happening en een grote bron van kennis(sen). Wij nemen je mee op reis tijdens onze kennissessie ‘Patient Generated Health Data, wat we leren van de reis naar Mars’ . Iedere dag in Theater 2 of 4. Kijk voor de exacte tijden even in het programma.

Ook zijn wij met een kleine stand aanwezig waar je een persoonlijke demo krijgt van Clinicards. Door gebruik te maken van een sensor meten wij ter plekke jouw vitale functies die je direct terug ziet in de Clinicards. Kom naar onze stand 11.D002 (direct naast de doorgang van Hal 10 naar Hal 11)

Lees meer

10-11 oktober 2017 – Technology & Health

14 november 2017 – eHealth Convention

23 november 2017 – Mobile Healthcare congres

Partners of samenwerkende medische instanties

We horen graag van je

Heb je net als wij een droom, een idee of een visie die verder uitgewerkt of geïmplementeerd dient te worden? Bel ons dan voor een afspraak, je bent van harte welkom in ons kantoor in Zaltbommel.